در جریان برگزاری نخستین همایش سراسری فرش در آموزش عالی در مهرماه سال ۱۳۷۹ در شهر کاشان، تصمیماتی اتخاذ شد که تشکیل انجمن فرش ایران یکی از آنها بود.
در ادامه، پیشنهادکنندگان با تشکیل هیئت موسس، فراهم آوردن اساسنامه اولیه و طی مراحل رسمی، مبادرت بدرخواست صدور مجوز نمودند. سرانجام انجمن علمی فرش ایران در بیست و دوم خرداد ۱۳۸۱ خورشیدی با حکم معاون پژوهشی و رئیس کمیسیون انجمنهای علمی ایران در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به ثبت رسیده و فعالیت خود را آغاز کرد.
در گام بعد، فراخوانی جهت دعوت از دستاندرکاران صادرگردید. در این فراخوان توضیحاتی پیرامون ضرورت تأسیس انجمن، انواع و شرایط عضویت، بخشهایی از اساسنامه و فراخوان همکاری ارایه گردید. این نخستین فراخوان عمومی پیش از تأسیس انجمن علمی فرش ایران است.
8 هیئت مدیره در طول ادوار گذشته، سکان اداره انجمن علمی فرش ایران را در اختیار داشتهاند. نهمین و آخرین هیئت مدیره این انجمن کار خود را از تاریخ 23 خرداد ماه سال 1400 آغاز کرده است. اعضاء اصلی هیئت مدیره این دوره عبارتند از:
احمد اکبری: رئیس
مهدی سوهانگیر: نایب رئیس
سیدجلالالدین بصام: خزانهدار
سیدعلی مجابی: عضو
اعظم رسولی: عضو
علی خلیقی: بازرس
حجتاله رشادی: بازرس
شرط عضويت در اين انجمن ارايه درخواست بر اساس ضوابط مربوطه و تاييد هيئت مديره است. اين انجمن دارای گروه های عضويتی مختلف؛ پيوسته، وابسته، افتخاری و دانشجويی است.
تا تاریخ درج این خبر (1400/10/1) تعداد اعضای انجمن جمعا 441 نفر است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر ایـنـجـا کلیک کنید.
نشانی: تهران. خیابان انقلاب- روبروی پارک دانشجو- کوچه بالاور- پلاک ۲- معاونت فرهنگی - اجتماعی دانشگاه هنر- طبقه اول
کد پستی: ۱۵۹۱۶۳۴۳۱۱
پیام کوتاه: ۰۹۳۹۳۸۵۵۵۴۴ و ۱۰۰۰۹۵۴۶۸۹۲۳۱۵
همراه: 09393855544
مسئول دفتر: فرزانه ملکان
آدرس سايت انجمن: www.icsa.ir
پست الکترونيکی: anjoman@icsa.ir anjomanfarsh@gmail.com
آدرس سايت فصلنامه علمی-پژوهشي گلجام: goljaam.icsa.ir
پست الکترونیکی فصلنامه گلجام: goljaam@icsa.ir
شماره حسابهای انجمن:
بانک ملت شعبه قریب: 72692041/48
بانک ملت شعبه قرنی: 21011034/64
بانک تجارت (اسکندری شمالی)، 0126703295
نشان(آرم) اين انجمن توسط عليرضا قادری، طراح گرافيک و مدير سايت اطلاع رسانی فرش ايران طراحی گرديده است.
سایت اطلاع رسانی فرش ایران- کارپتور جناب آقای مهندس اتابک وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت با سلام و احترام به استحضار می رساند فرش دستباف از جایگاه خاصی از نظر هنر، فرهنگ، اقتصاد خانوار و اقتصاد کلان کشور برخوردار است. سابقه دیرینه ایران در تولید این کالای هنری، موجب شده که اشتهار ویژه ای در بین مردم جهان برای ایران به همراه داشته باشد. از سوی دیگر، تولید فرش به عنوان شغل اصلی برای قشری...
سایت اطلاع رسانی فرش ایران کارگاه های تخصصی پاییز 1398 ندا ملکوتی: معرفی فن شناسی الیاف گلابتون تولید شده در دوره پهلوی. دوشنبه ۲۲ مهر ماندانا رافتی: معارفه کتاب: تاملی در ماهیت تزئینات معماری مجموعه کاخ گلستان در آینه زمان. دوشنبه ۲۹ مهر. یوسف صمدی بهرامی: مفهوم نقوش در دستبافته های عشایری. یکشنبه ۱۲ آبان. عبدالحسین قاسم نژاد: پژوهشی باستان شناسانه در زیراندازباف...
با عضویت در خبرنامه جدیدترین اخبار را در ایمیل خود دریافت کنید!